Servicii de broadband pentru evenimente

Făceți-vă locația mult mai atractivă pentru conferințe, întâlniri și alte evenimente!

Bandă de conexiune sigură și gestionată,

Hot spot sau zonă wireless pentru o singură sală de conferințe sau pentru întregul centru de conferinte

IP public, static, pentru video conferințe perfecte și pentru alte dispozitive. Reteaua VLAN privată alocă lărgime de bandă și adaugă securitate pentru grupuri. 

WiFi Setup oferă solutii eficiente, pentru orice nevoie si orice categorie de client de servicii internet. Asigurăm echipamente de rețele date, routere, switch, acces point-uri, sistem de gestionare și securitate a infrastructurii, monitorizarea performaței rețelei, soluții WiFi și sisteme de cablare.

Administrare servere

Servicii profesionale de administrare pentru orice solutii bazate pe Linux/Unix cat si pentru retele IPv4 si IPv6

Flexibilitate, Rapiditate, Eficienta

Solutii eficiente pentru orice eveniment, fie ca organizația dumneavoastra găzduiește un eveniment pentru 20 sau 20.000 de persoane, banda noastră de conexiune internet , poate fi ajustată pentru a satisface cerințele dumneavoastra.

Oferim servicii de internet pentru conferințe, întâlniri, expoziții comerciale, evenimente în aer liber, magazine pop-up, lansări de produse, activări de marketing, concerte, festivaluri, evenimente sportive, evenimente de jocuri și orice altă situație în care temporar este necesară conectivitate la internet de mare viteză / WiFi.

Fie că sunteți nou în tehnologia evenimentelor, căutați o soluție gestionabilă pentru primul eveniment, fie că sunteți un manager sau o agenție cu experiență, serviciile noastre de consiliere și asistență completează perfect tehnologia noastră și sunt adaptate nevoilor proiectului și echipei dumneavoastra, păstrând obiectivele și publicul în fața minții.