Implementarea și inchirierea de soluții wireless

Proiectăm retele WiFi pentru evenimente pe baza nevoilor specifice ale evenimentului pe care îl susținem.  Implementăm rapid și la costuri competitive soluții de comunicații și internet wireless pentru toate tipurile de evenimente, lansări de produse și companii, târguri cu servicii oferite pentru un stand sau pentru întregul eveniment, expoziții, concerte, manifestări sportive, conferințe. Echipă dedicată de proiect, servicii rapide și sigure, de la profesioniști în domeniu, monitorizare și prezență la dispoziția clientului pe toată durata evenimentului, atât on-site, cât și de la distanță . Indiferent că sunteți în căutarea unei soluții temporare sau de implementare definitivă, putem gestiona cu succes toate cerințele legate de infrastructura de rețea și comunicații de date pentru eveniment.

WiFi pentru evenimente și conferințe

Oferim soluții WiFi inteligente, rapide și accesibile pentru evenimente și conferințe, clienților din toată țara.

Raportare

Raportare – oferim rapoarte care evidențiază utilizarea rețelei pe tot parcursul evenimentului, rapoarte individuale ale utilizatorilor și rapoarte de utilizare și geolocalizare în timp real.

Specialiștii noștri în comunicații wireless pot comunica direct cu furnizorii Dvs. pentru a determina nevoile lor specifice și pot elabora un plan de proiect de rețea în numele Dvs.

20000

PARTICIPANȚI

8 ani

EXPERIENȚĂ

100%

REDUNDANȚĂ

100%

STABILITATE