WiFi Setup face parte din NAN Technology, divizia de tehnologie a NAN Group

Suntem unul dintre cei mai apreciați furnizori de produse și servicii de calitate entreprise în tehnologia wireless din România.

Suntem specializați în furnizarea de soluții WiFi pentru evenimente și conectivitate la internet pe termen scurt, mediu si lung pentru evenimente de orice amploare, de la lansări de produse, conferințe, workshopuri, prezentări de modă până la evenimente în aer liber și festivaluri, concerte, etc. Instalarea unui serviciu de internet este ușor de realizat, dar furnizarea de servicii de calitate în spațiile cu o densitate mare a utilizatorilor, cum ar fi evenimente de tip festival sau târguri se poate dovedi dificilă.  Echipa noastră a creat soluții personalizate pentru sute de evenimente, deținem abilitățile, echipamentele și cunoștințele din industrie necesare pentru a construi rețele de internet securizate și rapide prin cablu și wireless, pentru evenimente la nivel național.

Ai probleme? Avem solutii!

Abordăm proiectele cu experiență, preocupare pentru inovație și flexibilitatea care ne caracterizează dintotdeauna. Indiferent de locația sau de tipul de manifestare pentru care ai nevoie de echipamente și servicii Wi-Fi, suntem la dispoziția ta. Deținem permanent echipamente ce pot fi iînchiriate pentru evenimente urgente, pe perioadă limitată sau mai mare de timp, avem capacitatea de a livra soluții wireless pentru locații și evenimente cu până la 20.000 de participanți concomitent.

Ce oferim?

Am început cu soluții integrate pentru serviciile logistice de bază, iar pe parcurs am introdus și activități complementare, prin divizii specializate:

NAN TECHNOLOGY cu produsul WiFi Setup

  • închiriere echipamente WiFi, soluții de comunicații și internet wireless pentru toate tipurile de evenimente
  • administrare servere pentru orice soluții, bazate atât pe Linux/Unix, cât și pentru rețele IPv4 și IPv6
  • conferințe online: live / hybrid și servicii de livestreaming
  • platou de filmare indoor de tip open space

NAN TECHNOLOGY cu produsul 360GIF –  www.360gif.ro

NAN EVENTS

  • închiriere de logistică pentru evenimente corporate și festivaluri: echipamente de sunet, lumini, scenă; corturi / mobilier evenimente / utilaje pentru festivaluri și evenimente

NAN LOGISTIC

  • depozitare logistică pentru evenimente/ POSM-uri mari și mici
  • transport marfă
  • manipulări și implementări de echipamente logistice

WiFi Setup
Partenerul Dvs. de încredere pentru evenimente cu acces temporar la internet

Ne recomandă peste 8 ani de experiență, sute de proiecte duse la bun sfârșit la un standard superior de calitate și o echipă de profesioniști pentru care nevoile tale sunt mereu o prioritare. 

CONTACTEAZĂ-NE