Conferinte online LIVE / HYBRID

NAN Technology oferta solutii integrate de echipamente si softuri de ultima generatie. Ne putem adapta oricarui tip de eveniment / conferinta online LIVE sau HYBRID. Conferintele pot fi transmise pe una sau mai multe platforme, multi punct: pot fi transmise si pe paginile de Facebook, Instagram, Youtube, Zoom, Microsoft Teams, sau pagina web dedicata, catre public cu circuit inchis sau deschis. Intalnirile virtuale sunt sigure pentru participantii online, avand un link dedicat de acces cu user si parola. In functie de nivelul dorit de interactiune, participantilor li se poate permite interventia audio, video, sau doar comunicarea permanenta prin intermediul optiunii de chat. Conferintele pot fi inregistrate si vor ramane disponibile spre vizualizare si ulterior transmisiei live, iar organizatorul va putea face analize si interpretari, in baza statisticilor disponibile.

Solutii tehnice optime

Echipa NAN Events pune la dispoziție soluții tehnice optime și asistență de specialitate dedicată, înainte și după eveniment

NAN Technology

Un partener strategic cu o istorie de livrare mare, producând de la transmisiuni live la evenimente digitale complexe, folosind seturi inteligente, platforme virtuale și o mare varietate de instrumente de implicare online.

Conferințele online pot fi urmărite pe internet de către oricine sau se poate limita accesul, doar la cei cărora le oferi datele de conectare. Folosim camere video profesionale 4k, pentru a asigura calitatea superioară a materialului filmat, de pana la 4K. Fluxurile video vor fi mai accesibile utilizând soluția Wowza, prin preluarea stream-urilor din întregul sistem audio-video existent și integrarea acestora în ehipamentul de broadcast.

Servicii și echipamente complete pentru orice tip de conferintă, sisteme complete de sonorizare, echipamente video, ecrane led, plasme, regii video, lumini profesionale, servicii foto-video, totul într-un sigur loc.

Când vine vorba de găsirea furnizorului de servicii de internet temporar potrivit, depășim concurența de fiecare dată.

100%

Implicare

100%

Flexibilitate

100%

Conectivitate

100%

Suport