Selectează o Pagină

Inchiriere echipamente Wi-Fi

⇨ Implementare rapida si la costuri competitive de solutii de comunicatii si internet wireless pentru toate tipurile de evenimente (lansari de produse si companii, targuri – cu servicii oferite la stand sau pentru intregul eveniment – , expozitii, concerte, manifestari sportive, conferinte;
⇨ Echipa dedicata de proiect, servicii rapide si sigure de la profesionisti in domeniu, monitorizare si prezenta la dispozitia clientului pe toata durata evenimentului;
⇨ Echipamente disponibile imediat pentru Wi–Fi la evenimente cu pana la 20.000 de participanti.
⇨ Wifisetup ofera solutii eficiente, pentru orice nevoie si orice categorie de client de servicii Wi–Fi. Asiguram evaluarea nevoilor clientului, proiectarea si implementarea retelelor.

Administrare servere

⇨ Servicii profesionale de administrare pentru orice solutii bazate pe Linux/Unix cat si pentru retele IPv4 si IPv6, servicii ce includ administrare platforme cloud, Amazon EC2/3, webhosting CPanel sau orice alta platforma similara, servere email, servere storage, gestionarea spatiului de adrese alocate IPv4/6, configurare si administrare routere Cisco, Juniper, Brocade, Extreme Networks, etc.
⇨ Solutii customizate pentru retele VPN ce garanteaza un uptime cat mai ridicat si siguranta informatiilor schimbate intre punctele dumneavastra de lucru, solutii pentru centralizarea datelor sau cloud storage ce includ administrarea si optimizarea bazelor de date MySQL, Oracle, PostgreSQL.
⇨ Consultanta pentru a configura sau implementa solutii IP de inalta performanta ce includ: configurare BGPv4, MPLS, QinQ vlan trunking, DHCP, DNS, VRRP, OSPF, IGRP, etc.
⇨ Proiectare retele IP/VoIP de orice dimensiune si complexitate.
Contactati-ne si specialistii nostri va asculta si va ofera solutiile pe care le implementam deja cu succes la mii de alti clienti, in beneficiul a sute de mii de utilizatori finali.